CNC-fræsning i blandt andet metal og plastmaterialer

Bachs Maskinfabrik A/S i Thisted tilbyder CNC-fræsning af elementer til produktioner og maskiner, herunder landbrugsmaskiner og specialmaskiner til kunder i blandt andet Aalborg og Skive.

Vi udfører endvidere CNC-fræsning for blandt andet fødevare- og medicinalindustrien. Vi kan med andre ord fræse de fleste former for komplicerede emner, især hvis der stilles krav om hårfine tolerancer.

Vi holder til i Nordjylland, hvor vi har udført CNC-fræsning, for en lang række kunder i over 30 år. Vi er den ordreproducerende underleverandør for en lang række virksomheder, og vi tilbyder fræsning i forbindelse med fremstilling, konstruktion og bearbejdning af alle typer plast- og metalemner.

Vi har i den forbindelse en komplet maskinpark, der sikrer dig en hurtig og effektiv produktion, hvor vi ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten på dine produkter.

Vi udfører CNC-fræsning på maskiner med 3 og 5 akser

Moderne fræsning kan udføres i samme arbejdsgang som CNC-drejning, og derfor er det ikke altid, at der skelnes mellem disse to arbejdsgange. 

Vores fræsning sker på 3- og 5-aksede CNC-maskiner, og vi har en kapacitet på op til 3.000 mm x 900 mm. Vi kan med andre ord fræse i stort set alle materialer og seriestørrelser, hvilket kan være lige fra enkeltstyksemner til store serier.

Ring for at høre om vores priser

Du må meget gerne kontakte Bachs Maskinfabrik A/S, hvis du vil høre mere om CNC-fræsning og drejning, herunder vores priser og løsningsforslag til lige netop din virksomhed og jeres behov. 

Du kan skrive til os på bachs@bachs.dk, eller du kan ringe til os på telefon 97 92 07 01.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger​

Bachs Maskinfabrik A/S

Vilhelmsborgvej 9, 7700 Thisted

CVR-nr.: 21162531

Telefon: 97 92 07 01

E-mail: bachs@bachs.dk