CNC-bearbejdning af alle materialer og seriestørrelser

Hos Bachs Maskinfabrik A/S i Thisted har vi specialiseret os i CNC-drejning i forbindelse med fremstilling af maskindele til landbrugsmaskiner og specialmaskiner, men også af produkter til fødevare- og medicinalindustrien i- og omkring Skive og Aalborg.

Vores virksomhed blev etableret i 1929, og derved har vi opnået stor erfaring med CNC-bearbejdning.

Vi er med andre ord en ordreproducerende underleverandør, der beskæftiger sig med CNC-drejning i forbindelse med fremstilling, konstruktion og bearbejdning af produkter af blandt andet plast og metal. Det kan også være i forbindelse med reparation og vedligeholdelse af en lang række maskiner.

CNC-drejning eller manuel drejning

​Vores drejning foregår enten som CNC-drejning eller manuel drejning. Vi kan bearbejde emner på op til Ø 800 mm og en drejelængde på op til 3.000 mm.

Vi kan således tilbyde CNC-drejning i alle materialer og i alle seriestørrelser, hvilket kan være alt fra enkeltstyksemner til de helt store serier. Vi har samtidig en komplet maskinpark, der kan sikre en hurtig og effektiv produktion, uden vi behøver at gå på kompromis med kvaliteten på dele til dine maskiner og produkter.

Hør mere om vores priser på CNC-bearbejdning

Du er velkommen til at kontakte Bachs Maskinfabrik A/S for at høre mere om, om vi kan tilbyde din virksomhed inden for CNC-drejning og for at få en pris. 

Du kan ringe til os på telefon 97 92 07 01, ligesom du kan skrive til os på bachs@bachs.dk.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktoplysninger​

Bachs Maskinfabrik A/S

Vilhelmsborgvej 9, 7700 Thisted

CVR-nr.: 21162531

Telefon: 97 92 07 01

E-mail: bachs@bachs.dk